|

Noves formacions gratuïtes per a entitats – Butlletí de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats, 23 de setembre de 2020

 

FORMA’T I AMPLIA CONEIXEMENTS

L’Agència de Suport i Serveis a les Entitats aposta per la formació de les persones que integren les entitats sense ànim de lucre de Mataró. En base a les demandes expressades per les entitats i les tendències formatives del moment, s’ofereix una programació permanent de formació sobre tots els àmbits que integren la gestió d’una entitat, com a element clau per a la millora dels resultats i del seu funcionament intern.

Tot seguit podeu consultar les formacions del primer trimestre. 

Les places són limitades. S’acceptarà una o dues persones de cada entitat en funció del tipus de formació.

Eines comunicatives per a la difusió de la nostra entitat.
NIVELL AVANÇAT
Dilluns 5 i dimecres 7 d’octubre de 2020. Horari: de 19 a 21 hores
Formació online, plataforma Zoom.

L’objectiu d’aquesta formació és ajudar a les entitats a comunicar i difondre millor el que fan i el que volen donar a conèixer a la ciutadania.Aquesta formació se centrarà sobretot en Instagram i els seus usos a nivell professional des de la perspectiva del màrqueting, fent èmfasi, sobretot, en les aplicabilitats del vídeo a l’hora de difondre continguts.
Material: és necessari dispositiu electrònic amb càmera i micròfon.
Com introduir la perspectiva de la diversitat sexual i de gènere a les nostres entitats
Dimarts 20 i dijous 22 d’octubre de 2020. Horari: de 19.30 a 21.30 hores
A determinar si serà presencial o online segons la normativa de prevenció de la Covid-19


Tenint en compte que Mataró compta amb un teixit associatiu divers i nombrós que treballa des de diferents àmbits i sectors i que les entitats són part de la societat i, per tant, estan exposades a reproduir les desigualtats i discriminacions que encara perduren en aquesta, l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats de l’Ajuntament de Mataró organitza la formació  “Com introduir la perspectiva de la diversitat sexual i de gènere a les nostres entitats”. L’objectiu és (re)pensar com estem fent les coses i qüestionar el que hem après per poder avançar cap a una societat més equitativa també des del teixit associatiu.
Taller de com comunicar-nos amb l’Ajuntament a través dels tràmits que es poden realitzar
Dimecres 28 d’octubre i dimarts 3 de novembre de 2020. Horari: de 19 a 21 hores
Aula informàtica CC Pla d’en Boet


L’objectiu és facilitar a les entitats del territori la comunicació amb l’Ajuntament a través de tràmits: com accedir a la bústia ciutadana, com comprovar les notificacions que us arriben, com adjuntar documentació a un expedient, com apuntar-se al registre ciutadà, com moure’s pel web de l’Agència, com sol·licitar espais o cartells, etc.Les persones que no tingueu l’IdCat mòbil i us el vulgueu treure és imprescindible que porteu: smartphone, targeta sanitària i el DNI o NIE.Es vol que sigui una formació participativa i pràctica, adaptada als interessos de les entitats.
Com crear reunions en línia a l’entitat?
Dimarts 10 i dijous 12 de novembre de 2020. Horari: de 19 a 21 hores
Formació online, plataforma Teams.

La nova normalitat ens porta cada cop més a haver de compartir espais de forma virtual per tal de poder seguir realitzant les tasques i reunions de la nostra entitat. Per aquest motiu, l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats de l’Ajuntament de Mataró organitza aquesta formació amb l’objectiu de donar a conèixer com generar reunions en línia a través de les plataformes: Jitsi, Zoom, Teams i Google Meets, i mostrar bones pràctiques a seguir per a una correcta dinamització de les mateixesÉs necessari dispositiu electrònic amb càmera i micròfon.
Elaboració de projectes: disseny, continguts i redacció
Dilluns 23 i dimecres 25 de novembre de 2020. Horari: de 19 a 21 hores
Formació online, plataforma Zoom.


L’objectiu és adquirir eines per identificar, dissenyar, formular, executar i avaluar un projecte correctament, a més de conèixer la seva estructura general, elaborar objectius mesurables i millorar la redacció dels projectes.És necessari dispositiu electrònic amb càmera i micròfon.
Facebook
Twitter
Instagram
Website

Plaça de Miquel Biada, 5 | Mataró 08301
Cancel•lar Subscripció | Gestionar subscripció

Entrada similar