|

PROJECTE ACOMPANYAR UN AVI

 

voluntaries

Per segona vegada, hem posat en marxa el projecte d’acompanyament per part de joves estudiants de l’Escola Pia Santa Anna  a avis de la nostra residència, Torre Llauder,

Aquesta experiència va ser molt ben valorada el curs passat tant pels avis que hi van participar com pels joves que van fer el voluntariat.

Aquest curs, veient que l’experiència havia estat molt satisfactòria, l’Escola Pia ha tornat a oferir als alumnes que participen en algun tipus de voluntariat  la possibilitat de fer aquest voluntariat amb gent de la nostra residència.

A principi de curs, des de Càritas, vam explicar als alumnes en què consisteix el projecte, alhora que altres organitzacions els oferien altres possibilitats de voluntariat, i després d’uns dies per reflexionar què els interessava més de tota l’oferta, finalment ens van comunicar els estudiants que participarien al projecte Acompanyar un avi.

Són quatre noies i un noi, tots ells estudiants de 1r curs de batxillerat.

Des d’aquest mes de gener i fins el proper mes de juny, els nois van una hora a la setmana ala residència a fer companyia als avis amb els que fan l’acompanyament.

Els estudiants es comprometen a assistir regularment a la residència, a escoltar i fer companyia a l’avi o àvia del que es fa acompanyant.

Esperem que aquest curs, com va passar el passat, s’acabi creant un vincle entre el jove i l’avi que l’experiència ens diu que no fa més que donar satisfacció a ambdós.

Des de la residència es fa el seguiment del projecte i en acabar el curs Càritas lliura  una acreditació als joves que certifica el seu voluntariat.

 

Entrada similar