PROJECTE DELS ALUMNES DE L’ESCOLA PIA DE SANTA ANNA

Els alumnes de 1r curs de Batxillerat de l’Escola Pia de Santa Anna inicien un Projecte interdisciplinar que girarà al voltant de tot el que significa una ciutat com Mataró, amb els seus problemes i propostes per trobar maneres de millorar-los.

El projecte, al que dedicaran unes hores setmanals les properes setmanes, es va iniciar el passat 17 de març. Es va presentar el projecte per part del Director de l’escola i l’Alcalde de la ciutat va animar els alumnes a treballar amb ganes en el projecte.

Seguidament els alumnes es van repartir, en funció de les seves preferències, amb representants de diferents entitats de Mataró a fi que els poguessin orientar i motivar a l’hora de buscar idees pel seu treball.

Van invitar Càritas Interparrroquial  per atendre els alumnes interessats en temes relacionats amb l’àmbit de Desigualtat i pobresa a la ciutat.

Els alumnes van escoltar amb molta atenció les reflexions que els vam plantejar i van preguntar moltes qüestions que els podran ser molt útils per al seu treball.

Entrada similar