|

El projecte de Mans Unides vol reconstruir una escola a l’Índia

L’ONG Grup Tercer Món comença un nou projecte de Mans Unides. Com cada any per aquestes dates posen fil a l’agulla per recaptar els màxims fons possibles per fer realitat alguna iniciativa al tercer món. Aquest any la voluntat és aconseguir un total de 42.000 euros entre l’arxiprestat de la zona, que inclou Mataró, part de Badalona i la Cisa. Amb aquests fons es reconstruirà una escola de secundària a Meghalaya, al nord est de l’Índia. La idea és que pugui passar a acollir més de 800 alumnes, 200 més dels que té actualment.

Cada any s’impulsa un projecte de característiques similars amb l’objectiu d’ajudar els països del tercer món. Poden ser projectes diversos tant en l’àmbit de l’ensenyament, en la construcció d’equipaments, manca de material o construcció d’infraestructures.

Per poder recaptar els fons necessaris per reconstruïr aquesta escola a l’Índia, a Mataró s’ha organitzat una vetlla de reflexió i una pregària sobre la fam al món, aquest divendres a les 8 a la parroquia de Sant Josep entre d’altres activitats. Dissabte concert del grup de folk Falsterbo actuarà a la Sala d’actes del Cor de Maria a les 6. De cara a la propera setmana, dijous tindrà lloc una conferencia col·loqui a la sala actes de la Fundació Iluro amb la presència del delegat de Mans Unides a Barcelona. Divendres a les 9 a la parròquia de Sant Josep se celebrarà un concert de l’Orquestra Ciutat de Mataró.

 

Entrada similar