| |

Recollida de Diners

 

Els alumnes de 3r d’ESO de les escoles Mare de Déu de Lourdes, Salesians i Valldemia han organitzat conjuntament aquest curs una campanya de sensibilització a favor de Càritas.

Les activitats van començar el passat mes de març amb unes xerrades de Càritas a tots els grups d’alumnes d’aquest nivell educatiu a les tres escoles. Se’ls va explicar què fa Càritas per ajudar a la gent més desafavorida de la ciutat i se’ls va animar a participar a la caminada solidària que van organitzar, tot explicant-los que els diners que recollissin serien destinats al programa d’infància Futbol amb valors que Càritas fa al centre de formació Sant Pau.

El dia 9 d’abril, els alumnes de les tres escoles van fer la caminada, de 7 km., des de Sant Simó al Parc Central de Mataró.

Les aportacions que van fer per poder participar a la caminada van sumar més de 1000€, que van entregar en un acte celebrat el 20 de maig al mateix centre Sant Pau. Hi van participar una representació de l’alumnat de les escoles, acompanyats per professors. El director de Càritas va rebre el xec i va donar les gràcies als alumnes per la seva col·laboració.

2014-05-20 16.17.51

Entrada similar