Recollida de roba

Ajuda’ns a vestir!

ROBER_CARITAS_IMG_3707Una part important de la feina que fa Càritas és el nostre rober solidari.

Es tracta de poder ajudar les persones que atenem pel que fa a les necessitats bàsiques de roba.

Per poder atendre aquestes necessitats depenem de les donacions de particulars, campanyes de recollida de roba o donacions de les mateixes empreses tèxtils.

El nostre rober és al carrer Méndez Núñez 64, 1r pis, de Mataró.

Allà, els voluntaris organitzen l’entrega de la roba entre les famílies.

L’horari d’entrega i recollida de roba és només els dilluns, dimarts i dimecres de 16 a 19 i els dijous de 9,30 a 13, que és l’únic horari d’obertura del rober.

La  roba que no arriba en condicions per poder ser entregada a les famílies es porta a un centre de reinserció social, on la classifiquen per enviar-la a altres països, a Àsia o Àfrica.

Totes les visites al rober han de ser amb cita prèvia, enviades per les assistents socials de Càritas, que treballen a la seu del CIM al carrer de l’Esplanada 72, telf. 937409147, cim@caritasmataro.org.

Es donen 6 peces per persona (per ex. 3 jerseis, 2 pantalons i unes sabates).També es donen mantes i tovalloles.

Per evitar un mal ús de la roba que s’emporten, es demana als beneficiaris una aportació econòmica simbòlica, que s’inverteix en millores al rober.

Cada família té accés al rober 2 cops a l’any, a l’estiu i a l’hivern.

Noticies Relacionades

Demanda

Publicat per en febr. 9, 2022 dins Carrusel, Noticies, Recollida de roba | 0 comments

Demanda

“El Rober Solidari de Càritas, necessita roba per infants i joves a partir de 6 anys. Telf.937409147. Moltíssimes gràcies per la vostra generositat.”

Llegir més

DONACIÓ DELS SALESIANS

Publicat per en abr. 1, 2021 dins Apropa't a Càritas, Carrusel, Noticies, Recollida de roba | 0 comments

DONACIÓ DELS SALESIANS

El Col·legi Salesians ens ha fet una donació de 90 kilos de roba. Són una majoria de peces en molt bones condicions, que ens permetrà abastar el nostre Rober solidari, que ens fa molta falta. Els alumnes van estar recollint al llarg d’un temps i finalment ens van donar avís per a què anessim a […]

Llegir més

Rober Solidari

Publicat per en febr. 6, 2021 dins Carrusel, Noticies, Recollida de roba | 0 comments

Rober Solidari

“El Rober Solidari de Càritas, degut al augment de la demanda ,necessita roba d’Hivern per infants, joves i adults, també sabatilles esportives. Es pot fer l’entrega directament al Rober Solidari del Carrer Mendez Nuñez,64 1º tel.937409147 . www.càritasmataro.org. Moltíssimes gràcies per la vostra generositat.”

Llegir més

DONACIÓ

Publicat per en febr. 5, 2021 dins Carrusel, Noticies, Recollida de roba | 0 comments

DONACIÓ

“Hem rebut de l’empresa mataronina, Studi Inmobiliaria, una nova donació. Es composa de un assortit de prendes de roba i accesoris, que ja han sigut recepcionats en el Rober Solidari de Càritas i qué propèrament serà distribuit a les families que ho necessitin. Des de Càritas Interparróquial de Mataró, els volem donar les gràcies, per […]

Llegir més

DEMANDA URGENT

Publicat per en gen. 14, 2021 dins Carrusel, Noticies, Recollida de roba | 0 comments

DEMANDA  URGENT

DEMANDA URGENT DEL ROBER SOLIDARI DE CÀRITAS NECESSITEM TOT TIPUS DE ROBA PER A INFANTS DE 4 A 10 ANYS. PER MÉS INFORMACIÓ,TRUQUEU SI US PLAU AL TEL.937409147 MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER LA VOSTRA GENEROSITAT!!

Llegir més

Rober solidari de Càritas

Publicat per en ag. 14, 2020 dins Actualitat, Carrusel, Recollida de roba | 0 comments

Rober solidari de Càritas

“Les dues primeres setmanes d’Agost de 2020, han servit per poder posar-nos al día, del retard en les entregues de roba, ocasionat pel Covid19. El Rober Solidari de Càritas, romandrá tancat fins el 31 d’agost i obrirem de nou el dimarts 1 de Setembre amb els horaris habituals. Moltíssimes gràcies voluntaris pel vostre esforç!!

Llegir més