|

Red Solidaria, El projecte d’ajuda a la infància de Càritas Interparroquial arriba als 10 anys

Dm, 28/03/2017 – 15:04Clara Sanchez

Càritas Interparroquial de Mataró rep 4.600 euros pel projecte d’ajuda a la infància. Una col·laboració escollida per les oficines locals de l’entitat bancària en el marc del seu programa Red Solidaria, que tria entre diverses iniciatives un projecte proper. Tal com ha detallat el president de Càritas Interparroquial de Mataró, Antoni Vilà, aquest programa d’ajuda a la infància és un dels pilars de l’entitat, al que cada any es destinen entre 75 i 90 mil euros. Uns recursos que serveixen per finançar les necessitats bàsiques dels nens i nenes mataronins com ara ajudes per al menjador, llibres, material escolar o colònies.

El projecte d’ajuda a la infància fa 10 anys que està en marxa. Vilà explica que es va començar a impulsar arran de la crisi econòmica, quan es va detectar que els nens i nenes que viuen en famílies que passen dificultats tenen risc de caure en l’exclusió social. En aquest sentit el president de Càritas detalla que és imprescindible treballar de manera preventiva.

Al llarg de l’any 2016 Red Solidaria va donar suport econòmic a un total de 245 projectes, per més d’ 1,4 milions d’ euros.

Similar Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.