|

REFORÇ EDUCATIU

COMENÇA EL REFORÇ EDUCATIU A SANT PAU!!!!!!!

Aquest mes d’octubre ja ha començat el moviment d’infants a les tardes al centre Sant Pau de Càritas, amb el reforç educatiu!!!

Es va començar donant la benvinguda al curs el dijous dia 2 d’octubre amb una reunió de pares, on es va fer la presentació del projecte, de l’equip de monitors i on es va agrair l’ajut econòmic que Càritas rep de CaixaProinfància que ens permet donar resposta a les necessitats escolars, relacionals i socials de tants infants de la ciutat.

Dijous dia 6 van començar els primers infants, alguns una mica perduts perquè era la primera vegada que assistien a l’espai de reforç, però això si, tots amb molta alegria i energia!!!!

Aquest curs estem especialment contents perquè s’ha augmentat l’equip de monitors i el nombre d’infants que participen del projecte. El centre a les tardes bull!! Això és vida!!!

Penseu que amb els dos torns hi participen 70 infants de primària: 35 dilluns i dimecres i 35 més dimarts i dijous.

Ara ja amb els grups estudi tancats ha començat el dia a dia del  reforç amb els tres moments que té: acollida/berenar, deures i els jocs i dinàmiques.

Ah, i una sorpresa de darrera hora, aquest curs els infants quan venien a inscriure’s derivats per l’escola o serveis socials, marxaven amb un regal. Una motxilla molt maca que els ha regalat CaixaProinfància.

Us seguirem explicant i compartint el nostre espai de reforç educatiu!!!!!!

Gràcies i fins aviat!!!!!

REFORÇ REFOÇ1REFORÇ2 REFORÇ3 REFORÇ4 REFORÇ5 REFORÇ6

Entrada similar