REFORÇ EDUCATIU SANT PAU. CÀRITAS INTERPARROQUIAL MATARÓ

Publicat per en nov. 20, 2015 dins Centre socioeducatiu St. PAU, Proinfància - La Caixa | 0 comments

REFORÇ EDUCATIU SANT PAU. CÀRITAS INTERPARROQUIAL MATARÓ

 

REFORÇUn any més us donem la benvinguda des del Reforç Educatiu que es dur a terme al centre Sant Pau.

Hem començat un nou curs amb moltes ganes i il·lusió! Amb noves incorporacions d’alumnat i gaudint d’una ampliació (10 places) del reforç a l’àrea de Secundària.

L’equip de Sant Pau treballa amb els infants cada dia, tant la vessant educativa com les habilitats socials, sempre vetllant per la felicitat dels més menuts.

L’infant és la part primordial del nostre projecte educatiu, és per aquest motiu que cada tarda els hi donem la possibilitat de gaudir d’un espai relaxat, on poden ser escoltats, se senten recolzats i acompanyats. Al reforç educatiu, es vetlla per l’acompliment de tres moments importants: l’estona del berenar (nutritiu i saludable), el recolzament i reforç purament escolar i per últim, les divertides dinàmiques lligades al món del lleure, per tal de garantir una educació transversal de l’infant.

Aquest projecte ha pogut créixergràcies a la implicació de les famílies, però sobretot de qui fa possible aquest espai, com és l’Obra Social La CAIXA i CÀRITAS.Des del Reforç Educatiu de San Pau us donem les gràcies per confiar en aquest projecte i sobretot per la confiança dipositada en l’equip de professionals  i voluntarisque ho fan possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.