|

Setmana per la Pau – Arcadi Oliveres 2022

Bon dia,

Ja fa mesos que estem treballant en la que serà la 1a Setmana per la Pau – Arcadi Oliveres. Aquesta iniciativa, que tindrà lloc del 27 al 30 de juny de 2022, vol ser un espai de trobada, obert a la participació de tota la ciutadania, que provoqui una possibilitat real, viva i dinàmica per repensar entre totes i tots, el futur desitjat per a la nostra societat.  

Amb aquest e-mail volem que estiguis al cas de tot el que estem organitzant, és per això que t’informem que ja pots visitar el web oficial de la Setmana per la Pau. PÀGINA WEB SETMANA PER LA PAUA més de poder visualitzar el programa i conèixer més sobre Justícia i Pau i l’Arcadi, podràs explorar quines entitats i organitzacions col·laboren amb nosaltres i ens donen suport, a més d’unir-te tu també com a col·laborador/a o voluntari/ària.

La Setmana per la Pau serà un espai de festa, d’intercanvi de pensaments i de propostes d’acció, d’enfortiment del treball en xarxa, d’invitació a un canvi de paradigma i de concreció d’accions d’incidència sociopolítica, de manera pacífica, transformadora i no-violenta.  

El llegat de l’Arcadi continua viu, la seva aposta és del tot actual i estem segures que, caminant amb esperança, un món més just i millor és del tot possible. A més, volem que el seu missatge arribi encara més lluny i és per això que necessitem la teva ajuda

Avisa als teus propers i no us perdeu la Setmana per la Pau – Arcadi Oliveres 2022!Copyright © 2022 Justícia i Pau, All rights reserved.
Vols donar-te de baixa? Fes clic aquí.Justícia i Pau Barcelona
C/ Roger de Llúria, 126, 3er 1a
08037 Barcelona
93 317 61 77
justiciaipau@justiciaipau.org

Similar Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.