|

Torneig Intercomarcal de Futbol

 torneig

El passat 29 de Desembre, es va dur a terme una nova edició del Torneig Intercomarcal de Futbol disputat entre els àrbitres de les diverses delegacions comarcals i territorials de Catalunya amb la finalitat de recaptar aliments per Càrites de Mataró.

El torneig es va celebrar a les instal·lacions del C.E. Vilassar de Dalt. Àrbitres arribats de diversos punts de la geografia catalana van disputar diversos partits de futbol amb l’únic propòsit de recaptar aliments per aquelles persones més necessitades i que, no només durant aquestes dates, sinó durant tot l’any no arriben a poder tenir cobertes les seves necessitats bàsiques.

Novament la Subdelegació d’Àrbitres del Maresme, s’ha posat mans a l’obra en organitzar aquesta jornada benefico-esportiva en la qual, els guanyadors sens cap mena de dubte han estat els més necessitats.

Durant la jornada, han estat presents, el Vicepresident de la FCF Jordi Tarés i els directius, també de la FCF, Antonio Jiménez i Juan Nuñez. Per part del CTA ha estat present el seu Director Xavi Moreno així com diversos membres de la seva comissió executiva.

Des de el CTA Maresme, volem donar les gràcies novament a Càrites Mataró així com a Josep López, coordinador del C.E. Vilassar de Dalt i a l’Antonio Caballero Zamora, Delegat comarcal del CTA al Maresme per fer possible una edició més d’aquest torneig solidari.

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.