Trobada Catalanobalear de Justícia i Pau

Publicat per en maig 10, 2019 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

Trobada Catalanobalear de Justícia i Pau

 

Bon dia,

T’esperem el dissabe l’1 de juny a la Trobada Catalanobalear de Justícia i Pau 2019, que enguany es farà a Terrassa, sota el títol “De la frustració a l’esperança: avançant cap a nous estils i valors en la nostra pràctica política“.

Aquesta jornada representa un espai de trobada i formació per a les persones membres de les diferents comissions de Justícia i Pau de Catalunya i les Illes Balears, tot i que és oberta a tothom.

És per això, que desitgem comptar amb la teva presència.

Inscripció
De què parlarem a la trobada?
La majoria de ciutadans senten una gran frustració i desencís per com es desenvolupa la vida política. Avui la recerca del bé comú no sembla prioritària. La corrupció, la lluita descarnada pel poder, la política espectacle, la incapacitat dels partits polítics tradicionals per promoure la participació democràtica, la burocratització de les institucions o la complexitat creixent de la realitat social, provoquen una enorme desafecció social respecte de les institucions.Alhora, constatem algunes tendències molt preocupants que darrerament van prenent força tot el món, com ara l’aparició de lideratges basats en el populisme, la manipulació de la informació i l’ús de la por; un replegament nacionalista insolidari que rebutja les persones immigrades, renega de projectes de cooperació internacional o del procés de construcció europea o que imposa coactivament unitats polítiques a minories nacionals; la proliferació d’accions, de discursos i fins i tot algunes lleis suposen un retrocés en els principis democràtics i en els drets fonamentals que han estat difícils conquestes històriques…

Davant d’aquest panorama, nosaltres no ens resignem. Reivindiquem l’acció política com una noble i necessària tasca de servei al bé comú. Volem fer visibles i promoure nous valors i nous estils per una acció política veritablement servidora de les persones, especialment de les que més pateixen, constructora de democràcies de qualitat i promotora de la pau i la solidaritat de la família humana. Vet ací el ferm compromís de Justícia i Pau.

En el següent enllaç trobaràs el programa complet de la jornada.

INSCRIPCIONS

Inscripció al matí (5 €)
Inscripció a tota la jornada + Dinar (20 €)

Agrairem que facis la teva inscripció abans del 24 de maig.

Comptes on fer l’ingrés:
Fiare: ES57 1550 0001 2800 0078 5725
Triodos Bank: ES19 1491 0001 2010 08223826
CaixaBank: ES46 2100 3200 9125 00001851

Copyright © 2019 Justícia i Pau, All rights reserved.
Justícia i Pau Barcelona
C/ Roger de Llúria, 126, 3er 1a
08037 Barcelona
93 317 61 77
justiciaipau@justiciaipau.org

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.