Trobar una feina és possible tot i les dificultats i limitacions del mercat de treball

Publicat per en febr. 25, 2018 dins Carrusel, Noticies | 0 comments

Trobar una feina és possible tot i les dificultats i limitacions del mercat de treball

feina-amb-cor-3000-insercions-portada-campanyes

#3000INSERCIONS

Enlairar el projecte laboral

Trobar una feina és possible tot i les dificultats i limitacions del mercat de treball

Tenir més de 50 anys, no tenir experiència laboral o haver exhaurit la prestació d’atur s’han convertit en grans barreres a l’hora de buscar feina. I és que, en l’actual sistema públic d’ocupació, les persones amb aquests perfils tenen poques opcions reals d’inserir-se laboralment.

Des de Càritas, no els descartem ni els donem per perduts. Abans de començar, treballem en la reconstrucció de la persona: promovem unes actituds positives i d’esperança perquè creguin en si mateixes. I, un cop se senten confiades, adquireixen coneixements i eines per enfrontar la cerca. Aquí és quan s’enlairen i volen.

A partir d’aquest moment, se’ls ofereix un itinerari personalitzat i un acompanyament regular que es basa en la participació activa de la persona. És, així, com aconsegueixen trobar feina!

Els bons resultats avalen l’èxit d’aquesta manera de treballar: en 5 anys, 3.000 persones han trobat feina gràcies a aquest projecte, que porta per nom Feina amb Cor.

Però aquest model no només afavoreix les persones ateses sinó que també és beneficiós per a les empreses ja que els permet cobrir les seves vacants amb treballadors formats i compromesos. Alhora, Càritas incideix en la visió de l’empresa amb una idea més humana: que vegin les persones treballadores com a persones i no pas com a recursos econòmics.

Ajuda’ns a fer que aquest model continuï retornant l’esperança a les persones que se senten descartades del mercat laboral.

COL·LABORA AMB NOSALTRES

Fes un donatiu

Realitzar una aportació puntual

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.