|

Última hora a Mataró i el Maresme – 03.09.2021

Pràctiques remunerades per a menors de 30 anys al Consell Comarcal

L’organisme ofereix 12 contracte de pràctiques remunerades a joves empadronats al Maresme en àmbits com l’educació social, el medi ambient, l’administració o les finances

Oportunitat laboral i d’aprenentatge per als joves del Maresme. El Consell Comarcal ofereix 12 contractes de pràctiques remunerades a menors de 30 anys, en àmbits com l’educació social, el medi ambient, l’administració, el màrqueting o les finances. En aquest enllaç es poden consultar les condicions. 

Els contractes estan pensats per a joves que resideixin i estiguin empadronats al Maresme, hagin finalitzat els seus estudis en els darrers 5 anys i estiguin inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i en el SOC com a demandants d’ocupació no ocupats.

En concret s’ofereixen 12 places: tècnic en canvi climàtic i medi ambient, educador social, treballador social, tècnic de promoció econòmica, arxiver documental, tècnic de finances, tècnic de gestió, tècnic de serveis econòmics i tècnic de gestió pública. Les persones seleccionades seran contractades a jornada complerta a finals de setembre per un període de 6 mesos i duran a terme la seva feina en diferents departaments del Consell Comarcal del Maresme.

Aquesta oferta laboral s’emmarca en el Programa Joves en pràctiques (JENP) que promou el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral de les persones joves a partir de l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral. Es poden presentar les candidatures fins al 15 de setembre enviant el CV a l’adreça xavier.munoz@ccmaresme.cat

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.