VISITA D’ALUMNES DELS SALESIANS

Publicat per en nov. 3, 2018 dins Apropa't a Càritas, Carrusel | 0 comments

VISITA D’ALUMNES DELS SALESIANS

2018salesians2 (1)

El passat 25 d’octubre, 18 alumnes de 1r curs de batxillerat del Col·legi dels Salesians van visitar les nostres instal·lacions a l’Entorn, el rober i la residència Torre Llauder .

A l’espai de reunions de l’Entorn, els alumnes van seguir les explicacions sobre les tasques que tira endavant Càritas, i molt especialment el que fa referència a la feina que es fa a L’Entorn. Per completar-ho, tots junts hi van fer una visita guiada pels responsables de l’espai.

L’escola volia que els nois coneguessin la feina que es fa a l’Entorn també amb la vista posada en el Gran Recapte que es farà d’aquí a unes setmanes. Atès que molts alumnes ens ajuden en la selecció d’aliments posterior a l’esdeveniment, era bo que sabessin ja abans per a què serveix tota la feina que es fa aquells dies.

Després d’aquestes explicacions, els alumnes es van separar en 3 grups. Un d’ells se’n va anar a la residència d’avis Torre LLauder, on van passar la resta del matí fent acompanyament als avis.

Els altres dos grups van ajudar, en dos torns, en tasques d’acompanyament a usuaris de l’Entorn i d’ajut al rober tot classificant la roba que va arribar aquell matí al local.

L’activitat va finalitzar a l’escola, on tenien l’encàrrec de comentar als seus companys de curs l’experiència.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.