XERRADES ALS ALUMNES DEL COL·LEGI SALESIANS

Un any mes, el Col·legi Salesians ens ha invitat a fer una xerrada als seus alumnes de 1r curs de batxillerat.

La vam fer a principis de novembre i els vam explicar tota la feina que fa Càritas a la ciutat, amb la idea de conscienciar els alumnes de les situacions de vulnerabilitat que pateixen moltes persones a Mataró, què fem per pal·liar aquesta situació i el paper fonamental que fan els voluntaris per aconseguir-ho, tot posant de relleu la importància que els joves poden tenir en aquesta tasca.

Els estudiants van escoltar amb molta atenció i interès totes les explicacions.

En un nou model de batxillerat que aquest curs s’enceta a Catalunya, els alumnes fan un treball més competencial. Per això han rebut la visita de diferents entitats, a més de la nostra,  que els han pogut explicar la tasca que fan cada una d’elles.

Posteriorment els alumnes utilitzaran tota aquesta informació per fer un treball audiovisual per poder treballar també aquesta competència de comunicació.

A les portes, com estem, del Gran Recapte, també es va aprofitar la xerrada per animar els alumnes a col·laborar en aquest esdeveniment com a voluntaris.

L’organització de tasques de voluntariat entre els estudiants de la ciutat s’ha anat fent cada cop més present, en un intercanvi de col·laboració on els nois i noies entren en contacte amb una realitat que els ajuda a sensibilitzar-se socialment  i a Càritas ens permet rebre un ajut que ens permet millorar el nostre servei.

Entrada similar