| |

XERRADA ALS ALUMNES DE L’INSTITUT MIQUEL BIADA

L’Institut Miquel Biada ens va invitar a fer una xerrada als seus alumnes de 3r curs d’ESO.

La xerrada es va fer el 14 de novembre. Els vam explicar tota la feina que fa Càritas a la ciutat, amb la idea de conscienciar els alumnes de les situacions de vulnerabilitat que pateixen moltes persones a Mataró, què fem per pal·liar aquesta situació i el paper fonamental que fan els voluntaris per aconseguir-ho.

La xerrada es fa en motiu de l’organització del Gran Recapte dels propers dies 24 i 25 de novembre organitzat pel Banc dels Aliments i on Càritas de Mataró participa coordinant voluntaris  que ajuden en els punts de recollida d’aliments als diferents supermercats de la ciutat

La setmana posterior al Gran Recapte, aquest alumnat, com ja va fent cada any, dedicaran unes hores del seu horari escolar a anar al nostre magatzem d’aliments, a L’Entorn, a ajudar a fer la selecció dels aliments abans de poder fer-ne la distribució entre els nostres usuaris.

Els estudiants van escoltar amb molta atenció i interès totes les explicacions.

L’organització de tasques de voluntariat entre els estudiants de la ciutat s’ha anat fent cada cop més present, en un intercanvi de col·laboració on els nois i noies entren en contacte amb una realitat que els ajuda a sensibilitzar-se socialment  i a Càritas ens permet rebre un ajut per millorar el nostre servei. 

Entrada similar