|

Acte Acadèmic en record de Mn. Jaume Brufau i Prats,

brufau
El proper divendres 10 de juny, a les 7 de la tarda i a la Sala d’ Actes de Can Palauet, tindrà lloc un Acte Acadèmic en record de Mn. Jaume Brufau i Prats, que va morir –com tots sabeu- a principis d’ abril.
L’ Acte, que serà iniciat per Mn. Segimon García i Ramiro, Vicari Episcopal, Rector de les parròquies de Santa Maria i Sant Josep,  comptarà amb la participació del Rector de la Universitat Abat Oliba, Dr. Carlos Pérez del Valle, i del Sr. Joaquim Coello i Brufau, enginyer i escriptor, que és nebot de Mn. Jaume. La cloenda de l’ acte anirà a càrrec del Sr. Alcalde de Mataró, David Bote Paz.
Ens agradaria comptar, per a aquest acte, amb una sèrie d’ adhesions escrites (a títol particular , d’ entitats, d’ associacions…) de moltes de les persones que vau conèixer Mn. Jaume. Adhesions que han de ser forçosament breus i que es poden adreçar al correu electrònic de la Parròquia de Sant Josep : info@parroquiasantjosep.org.
Us agrairem la vostra col.laboració i , si pot ser, a més, la vostra assistència a l’ acte. En qualsevol cas us demanem també que en feu difusió entre els vostres amics i coneguts.

Entrada similar