|

RESSENYA ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA

El proppassat 14 de juny, se celebrà a la Sala d’Actes de la Parròquia de Sant Josep de Mataró l’estatutària Assemblea General Ordinària de Càritas Interparroquial de Mataró (C.I.M.), amb l’assistència d’unes 30 persones. 

Després d’aprovar-se l’acte anterior, es procedí a l’aprovació dels comptes del passat exercici i del pressupost de l’exercici 2023-2024. 

A continuació el Director de Càritas Mataró, Joan Radó, va informar de les converses amb Càritas Diocesana en el context d’actualització dels estatuts de C.I.M., destacant-ne la bona harmonia en les relacions amb la Diocesana i la voluntat mútua de trobar una bona solució per a actualitzar l’estatus legal de C.I.M. i potenciar la seva obra social. Després es comentaren extensament les dades exposades a la Memòria, repassant-ne els diferents àmbits d’actuació de Càritas Mataró en el exercici 2022-23.

Seguint la línia marcada en les darreres assemblees, s’explicà amb detall als assistents un dels espais d’actuació. En aquest cas, s’analitzà la Residència per a gent gran Torre Llauder, on quedà palesa la gran tasca que s’hi està realitzant.

Abans de tancar la sessió, es va fer un exhaustiu repàs de les activitats portades a terme per Caritas Mataró en el àmbit ciutadà: Mataró X Càritas, concerts, recollida d’aliments, Tómbola Solidaria… i molts altres esdeveniments. 

Després d’un torn obert de paraules, es donà per tancada la sessió.

Juny de 2023

Entrada similar