|

5 ANYS DE MÚSICS DE CASA

 

La cinquena edició de l’espectacle Músics de Casa va convèncer. La diversitat d’estils musicals que van brindar els grups i solistes va arrodonir una vetllada doblement especial. D’una banda, perquè quan parlem de cinc anys, parlem de números rodons i, de l’altra, perquè l’acte estava emmarcat dins el 45è aniversari de Càritas Interparroquial de Mataró.

El violinista Francesc Soler, la cantautora Zirena, els germans Mireia i Joan Lorente, el combo de l’Escola de Música Cabezudo i les formacions Partidaris i Mestre d’Aixa van connectar a la perfecció amb els assistents, a qui a estones van demanar un cop de mà per guarnir les actuacions i així fer-los partícips d’un esdeveniment que gairebé assoleix les dues hores.

El concert, que va tenir lloc el passat divendres 18 d’octubre, va comptar amb un pròleg del Director de l’entitat, Antoni Vilà, que va recordar com de difícil és el moment que estem vivint. En aquest sentit, cal remarcar que es van recollir un total de 1.006€.

Des de Càritas de Mataró volem agrair a tots aquells que van participar en l’acte, així com a tot el públic que es va desplaçar, un any més, fins el Foment Mataroní per gaudir de la qualitat musical que tenim a casa.

Entrada similar