|

El programa Vitamina arriba a Santa Coloma de Gramenet (Març 2017)

BUTLLETÍ – MARÇ 2017

www.cartadelapau.org / secretaria@cartadelapau.org / @CartaPazONU                         Secretària: C.Modolell, 41. 1º. 08021 Barcelona. T. 934145936
---
El programa Vitamina-Liderazgo ético y Transformación Social llega a Santa ColomaEl programa Vitamina-Lideratge ètic i Transformació Social arriba a Santa Coloma de Gramenet

El programa Vitamina-Lideratge ètic i Transformació Social arriba a Santa Coloma de Gramenet

El projecte Vitamina, promogut per la Fundació Carta de la Pau, s’ha iniciat a Santa Coloma de Gramenet sota el paraigües del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) de l’Obra Social La Caixa…Llegir més.

 

Els joves de La Mina del projecte Vitamina visiten el CAR de Sant Cugat

El grup de La Mina del programa Vitamina van visitar ahir el Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès. Una sortida en la qual els adolescents van poder reflexionar sobre aspectes com la disciplina, la gestió del temps,  l’alimentació, …Llegir més.

Obertes les inscripcions al I Fòrum Mundial sobre les Violències Urbanes i Educació per a la Convivència i la Pau

El comitè organitzador del I Fòrum Mundial sobre les Violències Urbanes i Educació per a la Convivència i la Pau (Madrid, 19-21 abril), acaba d’obrir les inscripcions a la seva pàgina web ciudadesdepaz.org…Llegir més.

 

NOTÍCIES DEL III CONGRÉS EDIFICAR LA PAU

Tica Font y Thelma Álvarez reivindican las mujeres como constructoras de pazTica Font i Thelma Álvarez reivindiquen les dones com a constructores de pau

Tica Font i Thelma Álvarez reivindiquen les dones com a constructores de pau

Barcelona va acollir el debat previ al III Congrés Internacional Edificar la Pau al Segle XXI dedicat a l’eix temàtic ‘Dona i pau’. Un acte que va servir per reivindicar el paper de la dona com a constructora de pau…Llegir més.

 

Francesc Torralba: “L’autociència és la primera condició del diàleg”

El catedràtic de Filosofia de la Universitat Ramon Llull, Francesc Torralba, ha fet la seva intervenció a la primera trobada d’experts de l’eix temàtic Identitats del III Congrés Edificar la Pau explicant “les condicions del diàleg entre identitats”… Llegir més.

Els experts de l’eix migració denuncien la manca d’una política migratòria articulada

El divendres 10 de febrer es va realitzar la segona trobada d’experts de l’eix migració. A la trobada hi van participar Carlos Abaunza, Wilfredo Lozano, Ramonina Brea i Bridget F. Wooding. Tots van debatre els temes puntuals que dificulten una cultura de pau a República Dominicana, des de la perspectiva d’aquest eix… Llegir més.

 

David Álvarez: “Tots som caribenys, però amb la nostra identitat”

David Álvarez, vicerector de Recerca i Innovació de la PUCMM, secretari de l’eix temàtic d’identitats, ha afirmat que a la República Dominicana “té uns sistemes educatius que no promouen la flexibilitat i no creen identitats flexibles i adaptables…Llegir més.
La Carta de la Pau dirigida a l’ONU és un document escrit per un grup de persones amb una gran inquietud pel treball per la pau. Consta d’una introducció, deu punts, una conclusió i una postdata que senyalen uns principis sobre els quals poder construir una pau realista. Pots llegir el text sencer aquí.

Entrada similar