|

ANTONIO, i tu, ho veus bé?

 Consulta la newsletter al navegador 
 
       #HiTensMoltAVeure
 
 ANTONIO, veus bé aquesta imatge? Si la resposta és negativa no et sorprenguis. Estem tan acostumats a veure a persones que pateixen que hem deixat de veure-les. S’han tornat invisibles. Després d’anys de molta inestabilitat econòmica i social, ens hem tornat insensibles a la pobresa, a la desesperació, a les injustícies. T’ha passat?La realitat ens corprèn i ens sobrepassa i, a poc a poc, ens va anestesiant l’esperança. Cada dia es fa més difícil aguantar la mirada davant la realitat de pobresa i patiment que viuen moltes persones. De vegades, decidim viure sense voler-hi veure.Obrir els ulls de manera conscient requereix la nostra disposició i voluntat. Si ens hi esforcem, serem capaços de veure més enllà del que els nostres ulls perceben, tindrem el poder de fer visibles a persones que abans no ho eren. Com la Vidalia, una mare que lluita per oferir una vida digna a la seva filla Danna. Te n’adones? Ara veus bé la imatge?  
 ANTONIO, la teva ajuda és fonamental per estar al costat de tantes i tantes persones vulnerables que es troben en l’oblit com la Vidalia. Col·labora i oferiràs educació a infants de famílies sense recursos, donaràs allotjament a dones que han patit violència de gènere, i ajudaràs a persones grans que ja no poden afrontar el seu dia a dia totes soles.Obre els ulls, no donis l’esquena a la realitat que et rodeja, i faràs el miracle de contagiar vida, oportunitat i esperança. Tu hi tens molt a veure. 
 FES UN DONATIU  
 www.caritas.barcelona 
 SALVADOR BUSQUETSDirector de Càritas Diocesana de Barcelona 
 Atenció al col·laborador:93 112 70 10atenciodonant@caritas.barcelonaCaixaBank ES12 2100 0965 5102 0001 0269  
 Puc desgravar el meu donatiu?Sí, el teu donatiu té una recompensa fiscal, i des de fa uns mesos, ha augmentat el % de desgravació. Ara podràs desgravar un 80% dels teus primers 150€ anuals si ets una persona física. En el cas de les empreses, es poden deduir el 35% de l’Impost de Societats. 
 Segueix-nos i reenvia-ho a família i amics!   
  
 RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Càritas Diocesana de Barcelona, amb domicili a Barcelona, Via Laietana núm. 5, entl. FINALITAT: Mantenir informats de les activitats que fa Càritas. LEGITIMACIÓ. Relació jurídica i consentiment. DRETS: Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació i revocació contestant aquest correu amb el text “Protecció de Dades” a l’assumpte.MÉS INFORMACIÓ: https://caritas.barcelona/avis-legal/

Entrada similar